Hybrid Non-Stick stegepande – 24 cm

kr.349.00 inkl. moms.

Pro Kitchen Tools stegepande – 24 cm

Levering: 1-3 hverdage

Om vores Hybrid Non-Stick stegepander:

Hos ProKitchenTools har vi skabt den perfekte non-stick stegepande til induktion, til alle dine madlavningseventyr! Vores stegepander er af den højeste kvalitet og lavet af tre lag 304 Gauge rustfrit stål, som garanterer maksimal holdbarhed og langvarig brug i køkkenet. Det nye og innovative Honeycomb Non-stick mønster sikrer en hidtil uset non-stick oplevelse. Der vil revolutionere den måde, du laver mad på. Ikke alene vil maden slippe let fra panden, men den vil også blive brunet til perfektion, uanset om du steger kød, fisk eller grøntsager.

En Non-Stick teknologi, der er sund for dig og miljøet

Vores Hybrid Non Stick stegepande har mange fordele, der gør madlavningen både nemmere og sundere. Den banebrydende Non-Stick teknologi kræver minimal brug af olie. Så du nu kan nyde en sundere måde at lave mad på uden at gå på kompromis med smag eller tekstur. Og det bedste af alt er, at du nu kan bruge dine stegepander i ovnen uden at beskadige dem. Vi har udviklet vores stegepander med fokus på den bedst mulige brugeroplevelse. Så du kan føle dig sikker og glad ved brugen af vores non-stick stegepande i køkkenet.

En stegepande til ethvert behov:

Vores Hybrid Non-Stick stegepander er ikke kun alsidige og nemme at bruge, men også fødevaregodkendte og sikre at bruge på alle typer komfurer, inklusive gas, induktion og keramiske. Uanset om du er en professionel kok eller en ambitiøs hjemmekok, vil vores stegepander med deres elegante design og utrolige ydeevne give dig mulighed for at skabe de mest lækre og veltilberedte måltider. Opdag nu vores holdbare non stick stegepander og oplev en ny måde at lave mad på!

   • Tre lag rustfrit stål
   • Banebrydende Honeycomb non-stick teknologi
   • Ovnfast op til 260°C
   • Kan benyttes sikkert med metalredskaber.
   • Anvendelig på alle kogeoverflader, inklusiv gas og induktion.
   • Tåler opvaskemaskine

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hybrid Non-Stick stegepande – 24 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv