Hybrid Non-Stick Gryde (5L)

kr.499.00 inkl. moms.

Pro Kitchen Tools Gryde – 5 liter
Eksklusiv låg.

Opdag vores Hybrid Non-Stick gryde

ProKitchenTools har skabt den perfekte Non-Stick gryde til alle dine madlavningseventyr! Vores gryde er af den højeste kvalitet. Lavet af tre lag 304 Gauge rustfrit stål, som garanterer maksimal holdbarhed og langvarig brug i køkkenet. Det nye og innovative Honeycomb Non-Stick mønster sikrer en hidtil uset Non-Stick oplevelse, der vil revolutionere den måde, du laver mad på. Ikke alene vil maden slippe let fra gryden, men den vil også blive brunet til perfektion, uanset om du laver supper, simrer saucer eller koger pasta.

En Non-Stick teknologi, der er sund for dig og miljøet

Vores Hybrid Non-Stick gryde har mange fordele, der gør madlavningen både nemmere og sundere. Den banebrydende Non Stick teknologi kræver minimal brug af olie. Så du kan nyde en sundere måde at lave mad på uden at gå på kompromis med smag eller tekstur. Og det bedste af alt er, at du nu kan bruge din gryde i ovnen uden at beskadige den. Vi har udviklet vores gryde med fokus på den bedst mulige brugeroplevelse, så du kan føle dig sikker og glad ved brugen af vores gryde i køkkenet.

En gryde til ethvert behov

En Hybrid Non-Stick gryde fra Pro Kitchen Tools er ikke kun alsidig og nem at bruge, men også fødevaregodkendt og sikker at bruge på alle typer komfurer, inklusive gas, induktion og keramiske. Uanset om du er en professionel kok eller en ambitiøs hjemmekok, vil vores gryde med dens elegante design og utrolige ydeevne give dig mulighed for at skabe de mest lækre og veltilberedte måltider. Opdag nu vores Hybrid Non-Stick gryde og oplev en ny måde at lave mad på!

  • Tre lag rustfrit stål
  • Banebrydende Honeycomb non-stick teknologi
  • Ovnfast op til 260°C
  • Kan benyttes sikkert med metalredskaber.
  • Anvendelig på alle kogeoverflader, inklusiv gas og induktion.
  • Tåler opvaskemaskine

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hybrid Non-Stick Gryde (5L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv